Головна Продукція Сир твердий, плавлений, копчений Сир плавлений копчений (Пирятин)
Сир плавлений копчений (Пирятин)

Сир плавлений копчений (Пирятин)

сир плавлений ковбасний копчений
масова частка жиру в сухій речовині - 30%

Вага - ваговий.

Вид упаковки - вакуум-плівка.

Склад - сири тверді (молоко коров’яче пастеризоване, молоко знежирене, сіль кухонна, бактеріальні культури мезофільних, термофільних молочнокислих бактерій, ферментний препарат мікробіального походження, який згортає молоко, харчові добавки: кальцій хлористий (Е509), калій азотнокислий (Е252), барвник натуральний "Аннато" (Е160b)); сир нежирний, сир альбумінний, сир кисломолочний нежирний, вода, масло вершкове підсирне, суха молочна сироватка, розплавлююча сіль (триполіфосфат натрію харчовий); стабілізаційна система система "продамал" (тари камідь, ксантанова камідь, крохмаль кукурудзяний).

Термін придатності та умови зберігання від 0° до 8°С і відносній вологості повітря від 85-90% - не більше 60 діб або за температури від -4° до 0°С і відносній вологості повітря від 85-90% - не більше 75 діб.