"Парменталь" (Пирятин)

"Парменталь" (Пирятин)

сир твердий
масова частка жиру в сухій речовині - 40%

Вага  - ваговий.

Вид упаковки - термоусадочний пакет.

Склад - виготовлений із коров’ячого пастеризованого молока, молока знежиреного, солі виварної, з використанням бактеріальних культур мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій, ферментного препарату мікробіального походження, який згортає молоко, харчових добавок: кальцію хлористого (Е509), калію азотнокислого (Е252).

Термін придатності та умови зберігання від -4°С до 0°С та відносній вологості повітря від 80% до 90% - не більше 8 місяців, або за температури від 0°С до 6°С включно та відносній вологості повітря від 80% до 90%  - не більше 6 місяців від дати виробництва.