М'ясна (Роганський МК)

М'ясна (Роганський МК)

ковбаса напівкопчена
Вищий сорт

Вага - вагова.

Вид упаковки - черева/газ.

Склад - м'ясна сировина 100% (яловичина 1 сорту 30%, свинина напівжирна 40%, свинина жирна 30%), вода питна, сіль кухонна, цукор, перець чорний, перець духмяний, часник свіжий, аскорбінова кислота, натрій азотистокислий.

Термін придатності та умови зберігання за відносній вологості повітря 75-78% - від 0° до 12°С - 10 діб, від 0° до 6°С - 15 діб,  від -7° до -9°С - 3 місяці. Ковбаси упаковані під вакуумом або в модифікованному газовому серидовищі від 0° до 6°С цілим виробом - 25 діб.