Головна Продукція Сир твердий, плавлений, копчений Cир плавлений "Янтарний" (Пирятин)
Cир плавлений "Янтарний" (Пирятин)

Cир плавлений "Янтарний" (Пирятин)

Cир плавлений ковбасний
масова частка жиру в сухій речовині - 60%

Вага  - 90 гр.

Вид упаковки - фольга.

Склад - сир кисломолочний нежирний; сири тверді (молоко коров’яче пастеризоване, молоко знежирене, сіль кухонна, бактеріальні культури мезофільних, термофільних молочнокислих бактерій, ферментний препарат мікробіального походження, який згортає молоко, харчові добавки: закріплювач кальцій хлористий, концерванит кальцій азотнокислий, барвник натуральний "Аннато"), вершки молочні - 15%, масло вершкове підсирне та масло вершкове, суха молочна сироватка, розплавлююча сіль (триполіфосфат натрію харчовий), вода, стабілізаційна система "продамал" (тари камідь, ксантанова камідь, крохмаль кукурудзяний).

Термін придатності та умови зберігання - від 0° до 8°С та відносній вологості повітря від 85% до 90% - не більше 75 діб або за температури від -4° до 0°С та відносній вологості повітря від 85% до 90% - не більше 90 діб від дати виготовлення.