Головна Продукція Сир твердий, плавлений, копчений Cир плавлений "Український" 45% (Пирятин)
Cир плавлений "Український" 45% (Пирятин)

Cир плавлений "Український" 45% (Пирятин)

СИР ПЛАВЛЕНИЙ КОВБАСНИЙ
масова частка жиру в сухій речовині - 60%

Вага  - 70 гр.

Вид упаковки - фольга.

Склад - Сири тверді (молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, сіль кухонна виварна) вода питна, масло вершкове, сир кисломолочний, сухе знежирене молоко, сироватка молочна демінералізована суха, емульгуюча сіль.

Термін придатності та умови зберігання - від 0° до 8°С та відносній вологості повітря від 85% до 90% - не більше 75 діб або за температури від -4° до 0°С та відносній вологості повітря від 85% до 90% - не більше 90 діб від дати виготовлення.